Tulpantid för dig

Tulpantid för dig

VEM ÄR DU?
Du känner att livet du lever inte ger känslan att du är du? Behöver du tid att lära känna dig själv igen? Vad önskar du från ditt hjärta?

I “Tulpantid för dig” hjälper vi dig att känna dig hel i kroppen och huvud. Denna process börjar som en jämförelse med en tulpanlök:

Hur ser din kärna ut? Hur är dina lager? Hur är du rotad? Vilken färg är du? Vad känner du i kroppen och vad är på gång i huvudet?

Plantera din lök tillsammans och upptäck dig själv.


VAD VILL DU?
Vad är viktigare: Vad andra vill eller tänker om dig eller vad du vill? Upptäck vad du verklig vill och få inspiration!
Skapa ditt eget liv med dina önskemål!
Vill du utveckla dig själv eller försöka att göra något nytt? Du vill börja nytt men du våga inte riktig? Du vet inte riktig vad du vill eller hur du ska ta nästa steg i livet? Blommar du fint eller finns det bara gröna blad som vågar visa sig…


BLI LYCKLIG!
Viktigast i livet är att man är lycklig med kärlek till livet. Denna lycko känsla finns i ditt hjärta, men hur når man detta? Allt är bra, men du känner dig inte lycklig? Hur känns det när man är lycklig? Vill du bli lycklig igen? Vad gör dig lycklig?Upptäck hur du kan blomma med glans i livet!


September  börjar vi igen med vår “Tulpantid för dig! !

Med TULPANTID får du en start till vila, vitalitet, visdom och kärlek till dig själv. Alltid närvarande, men inte alltid lätt att uppnå. Ditt hjärta vet hur du kan ha ett lyckligt liv, men hur når man sitt eget hjärta?

Att blir lycklig börjar med att fokusera på sig själv i tystnaden. Komma bort från sin dagliga stress och upptäcka delar av dig själv som du har glömt eller som du aldrig visste om. Dessa delar som är så viktig för att känna sig lycklig och för att organisera ditt liv som passar till ditt hjärtas önskemål.

“Träning TULPANTID” är en träning där vi träffa varandra över ett år, varje månad i Backsjön eller via internet från september till augusti. Denna träningsperiod är relaterad till tidsprocessen av en tulpanlök. Meningen är att inte bara tulpaner blommar på våren, men även du!

September – Oktober
Plantering
I September/Oktober plantera vi våra lökar. Som deltagare få ni 10 lökar som symboliserar en parallell process till din egen “lök till lycka”. Tillsammans plantera vi dina/våra lökar. I detta stadium finns det inga rötter än, så det är bra att fokusera på vad är och i vilken omgivning du trivs bäst för att växa.
Under planterings tiden ska vi lära känna varandra och vi lär oss att fokusera på signaler i kroppen, vad känns bra och vad känns inte bra…

November
Börjar att växa rötter
I November börjar rötterna att växa lite i en trivsamt miljö, så din lökar få näring från sin omgivning, löken blir förberedd för vinterperioden.
Tillsammans letar vi fram vad som ger dig en lycklig känsla, vad ger dig en stort leende i ansiktet?

December – Januari
Kylperioden 
Nu börjar perioden av lugn och ro. För att blomma till våren behöver lökarna en köldperiod, frost är inget problem för dina lökar.
Under denna period fokuserar vi på Healing. Hur kan du slappna av? Vad blockerar dig för att gå framåt? Varför är du inte lycklig?

Februari – Mars
Växtperioden
Lökarna börjar förändras i takt med att stärkelse eller kolhydrater i dem omvandlas till socker. När detta inträffar börjar blad och knopp gradvis skjutas uppåt ur löken.
Du får energi för att bli kreativ. Du vill gärna utveckla dig själv och fokusera på din egen lycka. Du har ett mål i livet som gör dig lycklig!

April – Maj
Blomningstiden 
Tulpanerna är i blom, de får sin näring från rötterna. Det bruna skalet är allt som blir kvar då all energi går till blomningen.Du blommar! Du aktivera dina idéer och du känner energi flytta fram i hela kroppen!

Juni – Juli
Regeneration
Efter blomnings perioden tar vi bort blommorna och bara bladen är kvar. Nya lökar utvecklar sig som får sin näring via bladen.
Att njuta av sin positiva känsla och utvecklar nya idéer. Du har lärt dig mycket under hela processen som du kan använda för att växa vidare.

Augustus – September
Multiplicera 
Upp till fem nya små lökar kan växa ut ur original löken. De bildar sina rötter långsamt och utvecklar sina blommor och blad i löken, för nästa års blomning.
Vi tittar tillbaka och ser hur du har kommit framåt och hur du vill fortsätta vidare i livet.

Carolina som är tulpanodlare och motivatör till “Allt är möjligt om du verkligen vill!”. Carolina är coach för HRP program, som med hjälp av musik hjälper dina drömmar blir verklighet! Detta program är helt ny i Sverige
(Mer info på: www.celiaim.com )

Kontakta oss gärna!